Ιστορία - Θρησκεία
!
0000786

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Τι θα συμβεί στην Ελλάδα

Δήμητρα Κρητικού

Οι περισσότερες από τις προφητείες που αναφέρονται στο παρόν βιβλίο, αφορούν την κοινωνική και ηθική κρίση της Ελλάδας, την οικονομική κρίση, την αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας με την εισβολή μουσουλμάνων, την μακρόχρονη πολιτική αστάθεια, την –κάθε είδους- εκμετάλλευση της χώρας από τους «συμμάχους» της, την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα και την αδυναμία της χώρας μας να αμυνθεί, την σωτήρια παρέμβαση των Ρώσων στην πιο κρίσιμη στιγμή της επίθεσης, τον πόλεμο Ρωσίας – Τουρκίας που θα οδηγήσει στην διάλυση του τουρκικού κράτους και στην έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τον οποίο η Ελλάδα θα απέχει, καθώς και στην κατάληξή του με την παράδοση της Πόλης στους Έλληνες και την επιστροφή του θεσμού της βασιλείας στην χώρα.

 

Σελίδες: 284, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000669

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Δήμητρα Κρητικού

Στις μέρες μας, το θέμα των προφητειών εί­ναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Άγιες προσωπικό­τητες της Εκκλησίας, όπως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και η Αγία Ματρώνα της Μόσχας είχαν προφητεύ­σει τα σύγχρονα γεγονότα, πολλές δεκαετίες πριν. Είχαν μιλήσει για την ελληνική οικονομική κρίση, για την πολιτειακή αστάθεια, για τις πο­λεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και τη Συρία, για την εμφάνιση των τζιχαντιστών που θα τρομοκρατήσουν την Ευρώπη και για το ση­μαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει σε όλα αυτά τα γεγονότα η Ρωσία.

Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλές προφητεί­ες που - από τα μέχρι τώρα γεγονότα - φαίνεται πως θα εκπληρωθούν στο εγγύς μέλλον. Πρό­κειται για τις προφητείες που αναφέρονται στην επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, στον πόλε­μο Ρωσίας - Τουρκίας, στον Γ΄ Παγκόσμιο Πό­λεμο, στη διάλυση του τουρκικού κράτους, στην αποχή της Ελλάδας από τον «μεγάλο πόλεμο», στην παράδοση της Πόλης στους Έλληνες και στην γενικότερη κατάληξη όλων των χωρών που θα λάβουν μέρος στον «γενικό πόλεμο». Όλες αυτές οι προφητείες παρουσιάζονται λε­πτομερώς σ’ αυτό το βιβλίο!

Σελίδες: 256, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000670

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Νίκος Χιδίρογλου

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος που σήμερα υπερασπίζεται τις αξίες της Χριστιανοσύνης και της Δύσης. Ο μόνος που ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί άλλο τους διωγμούς κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή. Την ώρα που τα ρωσικά μαχητικά κάνουν αυτό που οι ξεπουλημένες στην αθεΐα, στην ελευθεριότητα και στην εκκοσμίκευση ηγεσίες της Δύσης θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια, κάποιοι, κυρίως στις ΗΠΑ, φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι στη Ρωσία έχει αναδειχθεί ένας ηγέτης παγκόσμιας εμβέλειας και ακτινοβολίας.

Όμως, ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός, που σήμερα καθορίζει εν πολλοίς τις τύχες της ανθρωπότητας;

Ποιος είναι ο άνθρωπος που η παγκόσμια Ορθοδοξία παρακολουθεί με καμάρι; Ποιος είναι ο άνθρωπος που παρέλαβε τη δοκιμαζόμενη Ρωσία και την κατέστησε υπερδύναμη; Ποιος είναι αυτός που κλήθηκε να διαχειριστεί ένα ζοφερό κομμουνιστικό παρελθόν και μεταρρύθμισε μια αχανή χώρα, καθιστώντας τους

πολίτες της περήφανους;

Όλα αυτά τα ερωτήματα απαντώνται σ᾿ αυτό το βιβλίο που εξετάζει τις πολιτικές ενός ηγέτη, ίσως του μοναδικού σήμερα, σε έναν κόσμο όπου οι ασύμμετρες απειλές διαδέχονται η μία την άλλη…

 

Σελίδες: 176, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000597

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ

Δήμητρα Κρητικού

Προφητεία Αγίου Παϊσίου:

«Όταν θα δείτε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς».

Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν.

Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι»… Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει».

 

Σελίδες: 328, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000424

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριάκος Βελόπουλος

...Ο Αλέξανδρος αφάνισε την κυρίως Ελλάδα καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς !!! Οι ιστορικοί πλαστογραφώντας τα γεγνότα ωραιοποιούν την υποδούλωση με το παρανοϊκό επιχείρημα ότι ο Αλέξανδρος οραματιζόταν την συναδέλφωση όλων των λαών της οικουμένης. Η Ελλάδα τελούσε υπό κατοχή, μια τραγική και φρικώδης περίοδος της ελληνικής ιστορίας και οι «άθλοι» του Αλεξάνδρου αποτελούν διαστρέβλωση, πρόσχημα αφού ο μονάρχης διακρίθηκε για τη βαναυσότητα και την εξαχρείωσή του και ήταν εχθρός του Ελληνισμού θανάσιμος όπως και ο ... Ξέρξης. Με τον Αλέξανδρο έσβησε η Ελλάδα (!), καταποντίσθηκε ο πολιτισμός και άνοιξε η αυλαία των φρικαλεοτήτων... ΕΣΒΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Οι ιστοριογράφοι τον προσονομάζουν Μέγα. Λησμονούν ότι υπήρξε το πιο μισητό πρόσωπο για τον ελληνισμό, ενώ ανάμεσα στους Έλληνες και τους «βάρβαρους» υπήρχε κάποιος κίναιδος, βδελυρός ή αδιάντροπος έσπευδε στην αυλή των Μακεδόνων βασιλέων!!!

Αποσπάσματα «νεοέλληνος» συγγραφέα για τον Αλέξανδρο. ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑ­ΠΟΙΟΙ «ΒΙΑΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

 

Σελίδες: 432, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000421

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Δήμητρα Κρητικού

…Παρά τις βεβηλώσεις που έχει υποστεί από τους Οθωμανούς, με τη μετατροπή της σε τζαμί, την απογύμνωσή της από αντικείμενα, σκεύη και κατασκευές που παρέπεμπαν στη Χριστιανική Θρησκεία, την προσθήκη οθωμανικών επιγραφών ή τις απαράδεκτες εκδηλώσεις που γίνονται στο Ναό που πλέον χρησιμοποιείται ως μουσείο…

…Η Αγία Σοφία παραμένει για τους Έλληνες σύμβολο και σημείο αναφοράς για τις αλύτρωτες πατρίδες. Πολλοί οι θρύλοι που συνδέονται με το όνομά της, τους οποίους «πιστεύουν» οι Έλληνες και «φοβούνται» οι Τούρκοι…

 

Σελίδες: 164, Διάσταση: 14Χ21

:   kg
0000410

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 

Ιωάννης Παπαζήσης

Χρόνια ταραγμένα, ματωμένα, φοβερά… Η πατρίδα μας υποφέρει, χάνει εδάφη, χωριά και πόλεις… Οι αιώνες κυλούν και η Ελλάδα, μικρή σε έκταση πια, οφείλει να κοιτά μπροστά, με οδηγό πάντα την ιστορία της. Μια ιστορία γεμάτη και με προφητείες, μύθους και θρύλους. Σημαντική

θέση είχε και πάντα θα έχει η Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία.

Σε αυτό το βιβλίο ζωντανεύουν μυστικά που αφορούν την Αγία Σοφία αλλά και τον απανταχού ελληνισμό. Μυστικά που οι γείτονες φοβούνται και τα οποία πηγάζουν από σοφά λόγια Ανθρώπων της Εκκλησίας μας, όπως του Μοναχού Παϊσίου, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Γέροντα Ιλαρίωνα Αργκάτου κ.ά..

Κι αν τους θρύλους και τους μύθους με σχετική ευκολία μπορούμε να τους εντάξουμε στο χώρο των παραδόσεων, είναι βέβαιο ότι με τις προφητείες δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε έτσι, με αβίαστη και αβασάνιστη σκέψη.

Γιατί οι προφητείες, και τα μυστικά που αποκαλύπτουν, αφορούν καταστάσεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί και τις βιώνουμε, ή που θα δρομολογηθούν και θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Εκτός και αν οδηγό στη ζωή μας κάνουμε τη σύνεση, το λογισμό και το καλό του έθνους μας.

 

Σελίδες: 288, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000366

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

ΑΟΖ, οι Παπανδρέου και ο Καραμανλής

Κυριάκος Βελόπουλος

Με το βιβλίο αυτό θα κατανοήσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τα μείζονα για την Ελλάδα ζητήματα που αφορούν την ΑΟΖ. Εξελίξεις σχετικές με το θέμα της ΑΟΖ, της ενέργειας και των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που κρύβει η Μεσόγειος. Επίσης εδώ γίνεται εκτενής αναφορά στην οικογένεια Παπανδρέου και τα διαρκή εγκλήματα που έγιναν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης τους. Αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο του Χριστόδουλου, αλλά και γύρω από την πτώση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών και το θέμα των υποκλοπών που αφορούσαν την κυβέρνηση εκείνης της εποχής. Παράλληλα προστέθηκε σε ξεχωριστό κεφάλαιο έρευνα που αφορά τις συντάξεις των Ελλήνων για να βοηθηθεί ο Έλληνας πολίτης και να γνωρίζει τα δικαιώματά του.

Σελίδες: 352, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000368

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ

Γιώργος Λεκάκης 

Είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς των κλοπών, λεηλασιών και φθορών των πολιτιστικών μας αγαθών, από τους Γερμανούς ναζί επί Κατοχής με επίσημα στοιχεία και έγγραφα του ελληνικού και του γερμανικού κράτους… Το σημερινό δημόσιο χρέος μπορεί να καλυφθεί κατά 87% από τα οφειλόμενα της Γερμανίας προς την Ελλάδα, μόνο από τα κατοχικά δάνεια! Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία για τις θηριωδίες των Γερμανών… Άγνωστα Ολοκαυτώματα…
Πού είναι τα κλεμμένα αρχαία έργα τέχνης της Ελλάδος. Οι Γερμανοί πωλούν ακόμη και τώρα αρχαία αντικείμενα από την Ελλάδα, που ευρίσκονται σε ξένα μουσεία…
Εκπομπές, άρθρα, παρουσιάσεις του θέματος των αρχαιοκαπηλίων και των καταστροφών από τους ναζί και από άλλους… Άρχισαν αγωγές Ελλήνων πολιτών κατά του Γερμανικού Δημοσίου για τις ζημίες της Κατοχής!

Σελίδες: 444, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000367

ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ιωάννης Παπαζήσης

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μερικά από τα αρχαία χειρόγραφα του Αγίου Όρους, παλαιότητας αρκετών αιώνων, τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Όσα καταγράφονται σ’ αυτά μας δείχνουν το άγνωστο πρόσωπο του Χριστού, με συγκλονιστικές πληροφορίες, όπως η επιστολή που έστειλε ο Κύριος στο βασιλέα της Συρίας τον Αύγαρο. Αλλά και οι επιστολές που έστειλαν οι διοικητές της Παλαιστίνης Πόντιος Πιλάτος και Λεοντούλος στον τότε αυτοκράτορα της Ρώμης Τιβέριο και η απάντηση του Τιβέριου προς αυτούς, καθώς και πολλά ακόμη στοιχεία άγνωστα έως σήμερα, που αφορούν γεγονότα της επίγειας ζωής του Κυρίου μας.

 

Σελίδες: 272, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000357

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπίνος

«Το Ελληνικό θαύμα είναι ένα γεγονός που δεν συνέβη παρά μόνο μία φορά, που δεν το είδαμε αλλού, ούτε θα το ξαναδούμε, αλλά που τα αποτελέσματά του θα διαρκέσουν στο διηνεκές», κατά τον Ερνέστο Ρενάρ.

Σελίδες: 304, Διάσταση: 17Χ24

:   kg
0000358

21ος ΑΙΩΝΑΣ – Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Δήμητρα Κρητικού

Στο βιβλίο αυτό αποδεικνύεται ότι ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας του διωγμού των Χριστιανών για άλλη μια φορά. Αναφέρεται σε λόγια και απόψεις επώνυμων ανθρώπων για το θέμα της δίωξης των Χριστιανών και περιέχει αποδείξεις της προσπάθειας εξαφάνισης του Χριστιανισμού.

 

Σελίδες: 162, Διάσταση: 14Χ21

:   kg