ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ

Μάριος Δημόπουλος

 

Σελίδες: 296

Διάσταση: 14 Χ 21

Βάρος: 0,34 kg

 

Κατηγορία:

14,50 

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό αναλύουμε διεξοδικά τρόπους καταπολέμησης της γήρανσης του δέρματος, καθώς και τους παράγοντες που οδηγούν σε γήρανση του δέρματος. επίσης, δίνονται διατροφικές στρατηγικές για την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Αναλύουμε ποιες τροφές, διατροφικά συμπληρώματα, βότανα και φυτικές κρέμες καθυστερούν τη γήρανση του δέρματος και πώς η αποτοξίνωση του εντέρου και του ήπατος χαρίζει λαμπερότερη και υγιέστερη επιδερμίδα.

Παρουσιάζουμε επίσης μια επαναστατική μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Εξετάζουμε πώς διάφορα βότανα, λαμβανόμενα διά στόματος ή εφαρμοζόμενα τοπικά στο δέρμα, έχουν θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Σας πληροφορούμε επίσης για τον ρόλο που παίζει η διατροφή, η άσκηση και το λεμφικό μασάζ στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Στο βιβλίο αυτό εξετάζουμε πώς να χρησιμοποιείτε διάφορα βότανα και έλαια για επάλειψη προσώπου, ώστε να ενυδατώσετε και να ομορφύνετε την επιδερμίδα σας. Θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να προστατευθείτε από την υπεριώδη ακτινοβολία και το ηλιακό έγκαυμα με αντιοξειδωτικές βιταμίνες και βότανα.

Εξετάζουμε επίσης και ορισμένες δερματικές παθήσεις (έκζεμα και ψωρίαση) και τη φυσική τους αντιμετώπιση με διατροφή, διατροφικά συμπληρώματα, βότανα και κρέμες.

Τέλος παρουσιάζουμε κάποιες ειδικές δίαιτες που όχι μόνο σας βοηθάνε να χάσετε βάρος και να έχετε καλύτερη υγεία, αλλά σας χαρίζουν και ένα ομορφότερο δέρμα.