ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ (Α΄ ΤΟΜΟΣ)

Μάριος Δημόπουλος

 

Σελίδες : 368

Διάσταση: 14 Χ 21

Βάρος: 0,45 kg

 

Κατηγορία:

16,00 

Περιγραφή

 

Από τα πανάρχαια χρόνια τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί ως πρωταρχική πηγή φαρμάκων για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στη σύγχρονη εποχή τα βότανα έχουν παραμεριστεί, αφού έχουν πάρει τη θέση τους τα «μαγικά» χημικά φάρμακα. Όμως τα φάρμακα αυτά δεν εκπλήρωσαν τις υποσχέσεις των δημιουργών τους. Η χρήση τους περιορίζεται από σοβαρές παρενέργειες και πολλά από αυτά δεν θεραπεύουν τον κόσμο από τις αρρώστιες του. Αντίθετα, το μόνο που κάνουν είναι να εξαφανίζουν προσωρινά όλα τα συμπτώματα της ασθένειας. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλοί άνθρωποι να ανατρέχουν σε φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης των ασθενειών. Μια από αυτές τις φυσικές μεθόδους είναι και οι βοτανοθεραπείες.

Στο φυτικό βασίλειο υπάρχουν εκατοντάδες βότανα. Αρκετά βότανα από όλο τον κόσμο έχουν ερευνηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και η θεραπευτική τους δράση έχει τεκμηριωθεί. Αυτά τα βότανα αναλύονται στο βιβλίο αυτό και παρουσιάζονται οι μελέτες που τεκμηριώνουν τη θεραπευτική τους δράση. Πρόκειται για βότανα που μπορεί κάποιος να βρει στο εμπόριο, και γνωρίζουμε τη θεραπευτική τους δράση, τη δοσολογία που απαιτείται και τις τυχόν παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις τους με τα φάρμακα.

Τα βότανα θεραπεύουν ένα πλήθος ασθενειών χωρίς να προκαλούν τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ποια βότανα είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που σας απασχολούν.