21ος ΑΙΩΝΑΣ – Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Δήμητρα Κρητικού

Σελίδες: 162

Διάσταση: 14 X 21

Βάρος: 0,215 kg

 

 

Κατηγορία:

12,00 

Περιγραφή

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το βιβλίο, διότι η αίσθηση που έχουμε όλοι είναι: «ότι ο Χριστιανισμός, είναι η θρησκεία η οποία απολαμβάνει όλα τα προνόμια και έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος της».

Η εντύπωση αυτή έχει δημιουργηθεί, λόγω του γεγονότος ύπαρξης του Χριστιανισμού σε ισχυρές Ηπείρους όπως η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, ανακάλυψα ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, όχι μόνο διώκονται σε μη χριστιανικές χώρες, αλλά ακόμα και στις χριστιανικές χώρες υπάρχει ισχυρή νομοθεσία εις βάρος τους.

Όλα αυτά στο βωμό του πολυπολιτισμού και της αθεΐας!

Είναι πραγματικά τραγικό, το γεγονός ότι νεοπαγή, ψευτοϊδεολογικά ρεύματα όπως ο αθεϊσμός και ο πολυπολιτισμός απολαμβάνουν στις χριστιανικές χώρες προνόμια, ενώ διώκεται ο ίδιος ο Χριστιανισμός.

Από τα στοιχεία που παρατίθενται στο βιβλίο μου, αποδεικνύεται ότι ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας του διωγμού των Χριστιανών για άλλη μια φορά.

Στο βιβλίο αυτό, θα βρείτε πολλά παραδείγματα συγκεκριμένων ανθρώπων και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να τους αλλάξουν πίστη. Αναφέρεται σε λόγια και απόψεις επώνυμων ανθρώπων για το θέμα της δίωξης των Χριστιανών και περιέχει αποδείξεις της προσπάθειας εξαφάνισης του Χριστιανισμού.